2024.01.01-től a felvételi eljárás rendje az SZFI-ben

2024.01.01-től a felvételi eljárás rendje az SZFI-ben

 A Színház és Film Intézet és a Színház- és Filmművészeti Szakgimnázium 2021. március 01-től egyszerűsítette felvételi eljárását és beiratkozását szakmai képzéseire valamennyi oktatási területen.

Az SZFI Magyarország egyetlen komplex mozgókép- és előadóművészeti szakképzési központja, ahol 110 művészeti- és háttérszakma oktatását végezzük, kis létszámú osztályokban, a mozgókép- és előadó-művészeti ágazatok mestertanárainak közreműködésével. Gyakorlati helyeink Budapest kiemelkedő színházi- és filmes társaságai, intézményei. Jelentkezőink száma folyamatosan, évről évre emelkedik.

Jelentkezz!  http://www.szfi.hu/jelentkezes

 

FELVÉTELI INFORMÁCIÓK

2024. január 1-től az SZFI egyetemi szakirányú továbbképzéseire, iskolarendszerű napali és esti szakképzéseire, technikumi képzéseire és felnőttképzéseire jelentkezőket - a www.szfi.hu honlap online jelentkezési felületének kitöltése után - egyeztetett időpontban - motivációs beszélgetés keretében felvételiztetjük, majd a tanulói szerződést elektronikusan kiküldve online beiratkozási lehetőséget biztosítunk. A gyakorlati alapú - pl. előadó-művészeti, képzőművészeti - szakmák oktatása esetén az alkalmasság és rátermettség felmérését az előadó-művészeti területen gyakorlati felvételivel, a képzőművészeti területen portfólió bekérésével végezzük.

A szerződéskötéshez online benyújtandó dokumentumok:

- Szakmai önéletrajz

- Motivációs levél

- Érettségi bizonyítvány (vagy igazolás folyamatban lévő tanulmányokról)

- Egyéb felsőfokú vagy szakmai tanulmány igazolása (diploma, oklevél stb.)

- Személyi igazolvány másolat

- Felvételi díj befizetését igazoló bizonylat (pl.: banki átutalás bizonylat)

- Egyes képzések esetén kreatív anyag elküldése.

A felvételi eljárás díja:

Megpályázott szakonként 7.000,- Ft + Áfa, azaz 8.890,- Ft, melyet a Színház és Film Intézet OTP Bank Rt-nél vezetett 11708001-20561143 számú számlájára kell a jelentkezőnek befizetnie.

Amennyiben a felvételi eljárással kapcsolatban további kérdése van, az alábbi elérhetőségek valamelyikén forduljon munkatársainkhoz:

telefonszám: +36 30 551 42 12

email cím: iroda@szfi.hu

Jelentkezz!  http://szfi.hu/jelentkezes

2024.01.01.

SZFI szervezés