2023.01.01-től a felvételi eljárás rendje az SZFI-ben

2023.01.01-től a felvételi eljárás rendje az SZFI-ben

A Színház és Film Intézet és a Színház- és Filmművészeti Szakgimnázium 2023. január 01-től részben egyszerűsítette felvételi eljárását és beiratkozását szakmai képzéseire valamennyi oktatási területen.

Az SZFI Magyarország egyetlen komplex mozgókép- és előadóművészeti szakképzési központja, ahol 110 művészeti- és háttérszakma oktatását végezzük, kis létszámú osztályokban, a mozgókép- és előadó-művészeti ágazatok mestertanárainak közreműködésével. Gyakorlati helyeink Budapest kiemelkedő színházi- és filmes társaságai, intézményei. Jelentkezőink száma folyamatosan emelkedik. A 2020/2021-es tanévben - az előző tanévvel összehasonlítva 30%-kal, míg az azt megelőzővel összehasonlítva 50%-al - többen jelentkeztek az SZFI képzéseire.

Jelentkezz!  http://www.szfi.hu/online-jelentkezes

FELVÉTELI INFORMÁCIÓK

A Színház és Film Intézet a koronavírus járványra tekintettel megváltoztatta felvételi eljárását. Az SZFI 2021. január 1-től is csökkentette a személyes megjelenést igénylő felvételi alkalmakat. Az SZFI egyetemi szakirányú továbbképzéseire, iskolarendszerű szakképzéseire és felnőttképzéseire jelentkezőket - a www.szfi.hu honlap online jelentkezési felületének kitöltése után - egyeztetett időpontban - felvételiztetjük, majd a felvételt nyert tanulók számára a képzési szerződést elektronikusan kiküldjük. A gyakorlati alapú - pl. előadó-művészeti - szakmák oktatása esetén az alkalmasság és rátermettség felmérését egyeztetett időpontban, kis csoportokban végezzük el.

A szerződéskötéshez online benyújtandó dokumentumok:

- Szakmai önéletrajz

- Motivációs levél

- Érettségi bizonyítvány (vagy igazolás folyamatban lévő tanulmányokról)

- Egyéb felsőfokú vagy szakmai tanulmány igazolása (diploma, oklevél stb.)

- Személyi igazolvány másolat

- Felvételi díj befizetését igazoló bizonylat (pl.: banki átutalás bizonylat)

- Képzőművészeti alapú képzések esetén kreatív anyag elküldése.
 

A felvételi eljárás díja:

Megpályázott szakonként 7.000,- Ft + Áfa, azaz 8.890,- Ft, melyet a Színház és Film Intézet OTP Bank Rt-nél vezetett 11708001-22243403 számú számlájára kell a jelentkezőnek befizetnie.

A felnőttképzésekhez DIÁKHITEL igényelhető!

Amennyiben a felvételi eljárással kapcsolatban további kérdése van, az alábbi elérhetőségek valamelyikén forduljon munkatársainkhoz:

telefonszám: +36 30 551 42 12

email cím: iroda@szfi.hu

Jelentkezz!  http://szfi.hu/jelentkezes

2023.01.

SZFI szervezés